Ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ: Αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία η Γεννηματά - Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ: Αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία η Γεννηματά - Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα ο Ανδρουλάκης - Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στέλνει μηνύματα συμπαράστασης


Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετέχει ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», αναφέρει η ίδια σε δήλωσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, προσήλθε σήμερα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κολικό του νεφρού και αντιμετωπίστηκε άμεσα. Η Φώφη Γεννηματά θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες, για προληπτικούς λόγους», ανέφερε τότε το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

Αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα ο Ανδρουλάκης
«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Λοβέρδος: Δίπλα της ως σύντροφος και αγαπημένος φίλος
Με μήνυμά του ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο του Κινήματος δηλώνοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος.

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος», αναφέρει στο μήνυμά του.

Οικονόμου: Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της
«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», αναφέρει σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα
Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, είχε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε τηλεφωνικά στην κ. Γεννηματά τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση. «Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει», αναφέρει σε μήνυμά του ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα, με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ευχήθηκε στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής να σταθεί δυνατή στην ώρα της πραγματικής μάχης: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

Κουτσούμπας: Περαστικά από βάθους καρδιάς
Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ το εξής μήνυμα: «Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS