Σκέρτσος: «Ανοίγει» η πλατφόρμα για την αναμνηστική δόση του εμβολίου - Όλοι μαζί χτίζουμε το τείχος ανοσίας

Σκέρτσος: «Ανοίγει» η πλατφόρμα για την αναμνηστική δόση του εμβολίου - Όλοι μαζί χτίζουμε το τείχος ανοσίας

Ανοίγει σε όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών που έχουν συμπληρώσει 6 μήνες από τη δεύτερη δόση


Η λειτουργία της πλατφόρμας των ραντεβού για την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού «ανοίγει» σε όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών, που έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από τη δεύτερη δόση από αύριο, Παρασκευή 11/4/2021 , όπως είναι ήδη γνωστό.
Έτσι, υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος έκανε μια κοινοποίηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook , που αναφέρει, όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για την αναμνηστική δόση.

Συγκεκριμένα ο κ. Σκέρτσος έγραψε: «Από αύριο η πλατφόρμα των ραντεβού για την αναμνηστική δόση του εμβολίου ανοίγει σε όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών που έχουν συμπληρώσει 6 μήνες από τη δεύτερη δόση.

Ταυτόχρονα, χιλιάδες συμπολίτες μας περνούν καθημερινά το κατώφλι του εμβολιασμού και προστατεύουν τον εαυτό τους από την πανδημία. Το τελευταίο τριήμερο τα ημερήσια νέα ραντεβού πρώτης δόσης έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί συγκριτικά με τις αντίστοιχες ημέρες του προηγούμενου μήνα.

Ας μην υποκύπτουμε, λοιπόν, σε τεχνητούς διχασμούς μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Όλοι μαζί χτίζουμε το συλλογικό τείχος ανοσίας για να θωρακίσουμε την κοινωνία και την οικονομία κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα.

Κλείνουμε το ραντεβού μας εδώ https://emvolio.gov.gr/».

Δείτε την ανάρτηση

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS