Σκρέκας: Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα του market pass για τους νέους δικαιούχους

Σκρέκας: Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα του market pass για τους νέους δικαιούχους

«Στις 15 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα του market pass για τους νέους δικαιούχους», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κώστας Σκρέκας.

Είπε πως όπου υπάρχει ανάγκη η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τα νοικοκυριά.

Σε ότι αφορά τον πληθωρισμό είπε πως τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν βοηθήσει έως έναν βαθμό η Ελλάδα να έχει από τους μικρότερους πληθωρισμούς στην ΕΕ.

Για το καλάθι των μαθητών είπε ότι προσφέρονται προϊόντα σε χαμηλές τιμές ενώ είπε πως μια αλυσίδα προσφέρει 800 προϊόντα με μειωμένες τιμές έως 19%, ενώ ανέφερε πως θα είναι σε ισχύ έως το τέλος Οκτωβρίου

Τόνισε πως διενεργούνται έλεγχοι σε περισσότερους από 5.000 κωδικούς, όπως σχολικά είδη, τρόφιμα και καθαριστικά προϊόντα.

Είπε πως έχουν επιβληθεί πρόστιμα για παραπλανητικές εκπτώσεις και αγορανομικές διατάξεις, τονίζοντας επίσης πως τα πρατήρια καυσίμων ελέγχονται καθημερινά για το εάν τηρείται ο νόμος σε ότι αφορά το περιθώριο κέρδους.

Σημείωσε πως το υπουργείο έχει εκπονήσει ένα ολιστικό σχέδιο με στόχο την επίτευξη μια ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης ώστε η κοινωνία να είναι ισχυρή.

Ανέφερε επίσης πως η επιτάχυνση της Δικαιοσύνης θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ