Σπύρος Ραπανάκης: Καταγγελία για δολοφονία χαρακτήρων από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη και Πολάκη

Σπύρος Ραπανάκης: Καταγγελία για δολοφονία χαρακτήρων από στελέχη που στήριξαν Κασσελάκη και Πολάκη

Ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Σπύρος Ραπανάκης λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, αποκάλυψε πως από τη στιγμή που ο Κασσελάκης εμφανίστηκε ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε ο ίδιος και οι συνάδελφοι του στην «Αυγή» και στο «Κόκκινο», και σε άλλα ΜΜΕ στο «επίκεντρο ενορχηστρωμένης συκοφαντικής επίθεσης και δολοφονίας χαρακτήρων».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα», ο Σπύρος Ραπανάκης είπε πως υπήρξαν και στελέχη τα οποία στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη και από την πλευρά του κ. Πολάκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ανήκει σε αυτά ο Νίκος Παππάς.

«Υπήρξε κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ενορχηστρωμένη επίθεση. Από το ότι μας χρέωναν στην πλευρά Αχτσιόγλου μέχρι το ότι θα έρθουμε και θα κάνουμε εκκαθαρίσεις» σημείωσε ο Σπύρος Ραπανάκης και τόνισε ότι αυτό εφόσον δεν καταδικάστηκε θεώρησε ότι πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή της Αυγής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ