Ο Σταϊκούρας είδε στην τηλεόραση πολίτες να καταγγέλλουν προβλήματα στο «Γέφυρα» και τους πήρε αμέσως τηλέφωνο

Ο Σταϊκούρας είδε στην τηλεόραση πολίτες να καταγγέλλουν προβλήματα στο «Γέφυρα» και τους πήρε αμέσως τηλέφωνο

Αμεση επικοινωνία με πολίτες που κατήγγειλαν προβλήματα στο πρόγραμμα «Γέφυρα» είχε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών άκουσε τα προβλήματα που εξέφρασαν δύο πολίτες σε εκπομπή του Mega και αμέσως επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους προκειμένου να ενημερωθεί αλλά και να συζητήσει μαζί τους.


Οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός η κυρία Κατερίνα και ο κ. Γιώργος δέχθηκαν το υπουργικό τηλεφώνημα και περιέγραψαν τι συνέβη.

«Το απόγευμα της ίδιας ημέρας που κατήγγειλα το πρόβλημα σε εσάς δέχθηκα το τηλέφωνο. Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευε ο αδερφός μου. ‘’Καλησπέρα, είμαι ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Οικονομικών’’ μου είπε. Εγώ κόλλησα στην αρχή» σημείωσε η κυρία Κατερίνα. «Του εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα. ‘’Το πρόγραμμα (σ.σ. Γέφυρα) έγινε για να βοηθήσουμε τον κόσμο και όχι να τον ταλαιπωρούμε’’ μου είπε» συμπλήρωσε η ίδια. Σύμφωνα με την ίδια το ζήτημά της έχει δρομολογηθεί.

 

«Εβλεπα τον Μαυρογιαλούρο»
«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο υπουργός έβλεπα την ταινία ‘’Υπάρχει και φιλότιμο’’ με τον Μαυρογιαλούρο. Είχα έναν υπουργό στην τηλεόραση και έναν στο τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε ο κ. Γιώργος, ο υπουργός του δεσμεύτηκε να λυθεί το πρόβλημά του. «Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι αν για το λάθος φταίει το δημόσιο θα βγει δημόσια και θα το αναγνωρίσει» είπε ο κ. Γιώργος. Μετά από δύο μέρες το πρόβλημα λύθηκε.

Δείτε το βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ