Στέφανος Κασσελάκης: Υπερσυντονιστής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης -Η αλλαγή μετά το ραντεβού με Τσίπρα

Στέφανος Κασσελάκης: Υπερσυντονιστής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης -Η αλλαγή μετά το ραντεβού με Τσίπρα

Τις πρώτες του αποφάσεις ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνοντας για την θέση του Διευθυντή στο Γραφείο Προέδρου τον δικηγόρο Μανώλη Καπνισάκη, Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής ομάδας τον Γιώργο Τσίπρα και εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος την Δώρα Αυγέρη.

Πηγές αναφέρουν ότι για τον Παύλο Πολάκη επιφυλάσσει ρόλο έκπληξη και πιο συγκεκριμένα αναμένεται να τον ορίσει υπέρ - συντονιστή της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ειδικός σύμβουλος του προέδρου στα θέματα Άμυνας και Εξωτερικής Πολιτικής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρα από τις επαφές που είχε με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε συγχαρητήριο τηλεγράφημα και από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι θα πάει στην μεγαλόνησο την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι επόμενες κινήσεις του Κασσελάκη ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά και την ενημέρωση που θα έχει από τον πρόεδρο της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο στη Βουλή, ο οποίος δείχνει αμετακίνητος, ο κ. Κασσελάκης θα βάλει μπροστά την ατζέντα του που περιλαμβάνει τα ζητήματα των ευάλωτων ομάδων και πληθυσμών της χώρας εκκινώντας από τα άτομα με ειδικές ανάγκες και την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ μέχρι την επιστροφή του στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και φυσικά τις αυτοδιοικητικές εκλογές για τις οποίες φιλοδοξεί να ανατάξει και εκεί τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο μικρό διάστημα που απομένει μέχρι τις κάλπες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η συνάντησή του με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας Δημήτρη Κουρέτα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ