Στην αντεπίθεση ο Ανδρουλάκης: «Fake news από Παπανδρέου» - Τι είπε για τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και Λοβέρδο

Στην αντεπίθεση ο Ανδρουλάκης: «Fake news από Παπανδρέου» - Τι είπε για τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και Λοβέρδο

Για fake news κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την αρχηγία στο Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης, αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός, για συμμετοχή σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για διορισμούς με πελατειακά κριτήρια, «στο σύστημα 4-2-1 ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι ήμουν γραμματέας. Δεν ευσταθεί. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έγινε το καλοκαίρι του 2012, ενώ εγώ εξελέγην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ την άνοιξη του 2013».

Επιπλέον, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Στο συνέδριο που εξελέγην γραμματέας, εξελέγην με έναν όρο. Ότι όσοι μπήκαν στο σύστημα 4-2-1 από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποκλείονται από κάθε κομματική θέση. Αυτό έγινε με δική μου πρωτοβουλία, επειδή διαφωνούσα με αυτό το σύστημα. Είναι αδιανόητο να κάνουμε τέτοια fake news», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Περήφανος»

Απαντώντας στις κατηγορίες του Γιώργου Παπανδρέου ότι εκπροσωπεί τον παλαιοκομματισμό και δεν φέρνει αέρα ανανέωσης στην παράταξη, τόνισε ότι η ανανέωση είναι ένα ζήτημα πολιτικής συμπεριφοράς, πολιτικού ήθους, και προτάσεων. Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως έναν περήφανο σοσιαλδημοκράτη. Πρόσθεσε δε ότι η νίκη του θέλει να είναι ειρηνική με όρους που θα κάνουν την παράταξη ισχυρή την επόμενη μέρα. «Αυτό είναι για μένα η πυξίδα. Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, ισχυρή παράταξη. Οι παλιές πρακτικές που πλήγωσαν τα μέλη και τους φίλους μας κι έφεραν διχόνοια δε με αφορούν και δε θα τις ακολουθήσω», επισήμανε.

«Δεν έχω επικοινωνήσει»

Ερωτηθείς ο κ. Ανδρουλάκης αν μίλησε με τον Ανδρέα Λοβέρδο, ανέφερε ότι δεν έχει επικοινωνήσει και δε θα μπει σε καμία παρασκηνιακή διαπραγμάτευση. «Τιμώ τους συνυποψήφιούς μου και τους τιμώ και με αυτό τον τρόπο. Θα μιλήσουμε δημοσίως», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι η στήριξη όλων των συνυποψηφίων του είναι ευπρόσδεκτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ