Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ξεκίνησε η διήμερη περιοδεία του στο νησί [Εικόνες]

Στο Ηράκλειο Κρήτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ξεκίνησε η διήμερη περιοδεία του στο νησί [Εικόνες]

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό της περιοδείας του το εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη - Άγιος Νικόλαος.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο υπό κατασκευήν αεροδρόμιο Καστελίου.

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, προερχόμενο από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, και εκτός από τον κ. Μητσοτάκη, μετέφερε και υπουργούς που τον συνοδεύουν.

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης, ο πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Επιτροπάκης και στελέχη της ΝΔ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κρήτης, στη Λότζια, και στις 18.30 θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 26/1, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Φώφη Γεννηματά».

Θα ακολουθήσει βόλτα στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρηματίες.

mits crete24mits crete24 2

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS