Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά
Φωτογραφία: Twitter

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά

Υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Στην επισημοποίηση της τοποθέτησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη θέση του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος, προχώρησε η Νέα Αριστερά.

Συγκεκριμένα, σε κοινές δηλώσεις τους που έγιναν αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, Αλέξης Χαρίτσης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης δώσανε τα χείρα για την πολιτική συνεργασία των πλευρών.

«Με μεγάλη ψαρά καλωσορίζω τον αγαπητή φίλο και σύντροφο είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη της Νέας Αριστεράς να αποτελέσει την πειστική διέξοδο της ελληνικής κοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα της συνεννόησης δυνάμεων ο Γαβριήλ θα είναι στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπευθύνου πολιτικού σχεδιασμού», είπε χαρακτηιστικά ο κ. Χαρτίσης.

Μάλιστα ο κ. Χαρίτσης σε ανάρτησή του στο twitter καλωσόρισε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο κ. Σακελλαρίδης που επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά από 8 χρόνια- είχε παραδώσει την βουλευτική του έδρα, τον 11/15, λίγο μετά την επανεκλογή ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση- απηύθυνε κάλεσμα στους απογοητευμένους ψηφοφορους. «Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμένα μετά από χρόνια απουσίας νιώθω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν απογοητευτεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους τους μαζί μας. Η ΝΑ και θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί», είπε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν ο κ. Σακελλαρίδης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά στις επικείμενες ευρωεκλογές, οι δύο άντρες απάντησαν πως υπάρχει χρόνος προκειμένου να αποφασιστεί συλλογικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ