ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στο συνέδριο - Πήρε τον λόγο και μίλησε για εκβιασμό

ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στο συνέδριο - Πήρε τον λόγο και μίλησε για εκβιασμό

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, εξέφρασε την διαφωνία του ζητώντας να στηθούν δύο διαφορετικές κάλπες.


Με μεγάλη πλειοψηφία πέρασε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για ενιαία κάλπη προκειμένου να αποφασιστεί η εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση και η σύνθεση της κεντρικής επιτροπής. Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, τα μέλη του κόμματος σηκώθηκαν όρθια για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον Τσίπρα.

Νωρίτερα, είχε ζητήσει εκτάκτως τον λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προκαλώντας τον εκνευρισμό των παρευρισκόμενων. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, εξέφρασε την διαφωνία του λέγοντας ότι πρέπει να στηθούν δύο διαφορετικές κάλπες, γιατί όπως υποστήριξε είναι δύο διαφορετικά τα θέματα για τα οποία ζητείται να αποφασίσουν τα μέλη του κόμματος. Μάλιστα, όπως είπε, τίθεται το συγκεκριμένο ζήτημα σαν εκβιασμός.

Στην παρέμβασή του που κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό προκλήθηκε μεγάλη ένταση στις εξέδρες από όπου πολλοί τον αποδοκίμασαν έντονα, κάποιοι του φώναζαν να κατέβει από το βήμα, ενώ άλλοι φώναζαν ειρωνικά «ας κατέβεις εσύ, να δούμε πόσο θα πάρεις». Στα πηγαδάκια συζητούσαν κάποιοι ότι είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ζητώντας «με τσαμπουκά» τον λόγο.

Ήδη το κλίμα είχε πυροδοτηθεί από την παρέμβαση του Δημήτρη Βίτσα. Από τις εξέδρες σύντροφοί του φώναζαν ότι διαφωνούν και χρειάστηκε η παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη και να επικρατήσει η ψυχραιμία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ