Συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή: Ο πρώην υπουργός ζήτησε να μη μετέχει στο νέο υπουργικό συμβούλιο

Συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή: Ο πρώην υπουργός ζήτησε να μη μετέχει στο νέο υπουργικό συμβούλιο

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής είχαν προ ημερών συζήτηση σε φιλικό κλίμα, στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Ο κ. Καραμανλής ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για την πολύ καλή πορεία του προεκλογικού αγώνα στον Νομό Σερρών. Ο κ. Καραμανλής ζήτησε από τον πρωθυπουργό να μη μετέχει στο νέο υπουργικό συμβούλιο, αναλαμβάνοντας την ηθική υποχρέωση να βρίσκεται εκτός κυβερνητικού σχήματος, ώσπου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες από τη Δικαιοσύνη.

Και οι δύο συμφώνησαν ότι, από τη στιγμή που ο κ. Καραμανλής πήρε την πρωτοβουλία να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, δεν θα ήταν σωστό να μετέχει στην κυβέρνηση, δεδομένου ότι η δικαστική διερεύνηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και είναι πιθανόν η δικογραφία να έρθει στη Βουλή.

Ας σημειωθεί πως ο Κώστας Καραμανλής πρώτευσε στις Σέρρες. Σε ανακοίνωσή του τόνιζε ότι «Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί μια τεράστια νίκη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη», υπογραμμίζοντας πως οι Σέρρες έδωσαν «ηχηρή απάντηση στις χωρίς μέτρο προσωπικές επιθέσεις» που δέχτηκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ