Συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας στις 11 Μαρτίου -Ανακοινώνονται νέα μέτρα για τις ελληνοποιήσεις

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας στις 11 Μαρτίου -Ανακοινώνονται νέα μέτρα για τις ελληνοποιήσεις

Κλείδωσε σύμφωνα με πληροφορίες νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας στις 11 Μαρτίου.

Για την ‘ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν οι αγρότες θα κατέβουν ξανά στην Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου ή αν η το τετ α τετ με τον πρωθυπουργό πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία.

Την ίδια ώρα στην κυβέρνηση εργάζονται προκειμένου να βρεθεί λύσει στο θέμα των ελληνοποιήσεων και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθούν και νέα μέτρα.

Παραμένουν στα μπλόκα οι Θεσσαλοί

Στον κόμβο του Πλατύκαμπου, οι Θεσσαλοί αγρότες αποφάσισαν να παραμείνουν και να συνεχίσουν με παράλληλες δράσεις σε συντονισμό και με τα υπόλοιπα μπλόκα στα οποία οι αγρότες θα αποφασίσουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Γεωργίας της Ε.Ε, προκειμένου να ξεκινήσει η αναθεώρηση της ΚΑΠ, την οποία οι αγρότες θεωρούν ότι είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μία Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών ώστε να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Ερχονται νέα μέτρα για τις ελληνοποιήσεις

Χθες οι μελισσοκόμοι τοποθέτησαν άδειες κυψέλες μπροστά από τη Βουλή θέλοντας να δείξουν ότι τα μελίσσια τους αφανίζονται, η παραγωγή μελιού μειώνεται και είναι επιτακτική η ανάγκη λήψης μέτρων για τη στήριξή τους. Η συνάντησή τους με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κράτησε πάνω από τρεις ώρες.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε χαρακτηριστικά: «Δέσμευση προσωπική αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού θα είμαστε αμείλικτοι στους ελέγχους στα θέματα ελληνοποιήσεων είναι κάτι που μας αφορά. Ήδη το νομοσχέδιο που θα περάσει την επόμενη εβδομάδα δημιουργεί ουσιαστικά ένα κυρωτικό πλαίσιο εξαιρετικά αυστηρότερο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ