Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Ανησυχώ για τον ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται ενότητα» -Πώς κλείστηκε το ραντεβού

Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Ανησυχώ για τον ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται ενότητα» -Πώς κλείστηκε το ραντεβού

Ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε χθες το βράδυ τον διάδοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση έγινε στο γραφείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ραντεβού Τσίπρα-Κασσελάκη ήρθε μόλις μία ημέρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και τη μη θετική απάντηση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη όταν είχε ζητήσει ραντεβού πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη ήταν αυτή που άσκησε ασφυκτική πίεση, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, και ζήτησε ξανά συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης μόλις ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ πήγε κατευθείαν να συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρώην προέδρου του κόμματος. Το τετ α τετ κράτησε μία ώρα.

Πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα για τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο.

Στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχή ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. Ενότητα που μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος, που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

Κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη

Από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα τόνισαν: «Σε πολύ καλό κλίμα η συζήτηση, όπως κάθε φορά, καθώς ο νυν και ο πρώην πρόεδρος επικοινωνούν τακτικά. Η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης, με επικέντρωση στην ανάγκη για ενότητα στο κόμμα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ