Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποστάσεις από τον Δρίτσα για τον Κουφοντίνα: Την Αριστερά τη χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποστάσεις από τον Δρίτσα για τον Κουφοντίνα: Την Αριστερά τη χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία

«Η χθεσινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα ήταν ατυχής. Δεν εκφράζει ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον ίδιο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τις δηλώσεις του βουλευτή υπέρ της «17 Νοέμβρη».

Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Δρίτσα ότι η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του παίρνει αποστάσεις από τον βουλευτή.

«Το ξεκαθάρισε άλλωστε αμέσως με διευκρινιστική του δήλωση χωρίς περιστροφές», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει: «Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή. Και σε αυτό δεν χωράει δεύτερη κουβέντα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Θοδωρής Δρίτσας είχε τονίσει κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ότι η «17 Νοέμβρη» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, προκαλώντας σφοδρή αντιπαράθεση στο πολιτικό στερέωμα της χώρας.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στο Open TV, επιχείρησε να ανασκευάσει τη δήλωσή του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν ελλειπτικός ο λόγος μου και άφησε περιθώρια παρερμηνειών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ