ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της μεγάλης ανατροπής -Γιατί έπεσαν τίτλοι τέλους στις κάλπες, οι διάλογοι Κασσελάκη-Γεροβασίλη

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της μεγάλης ανατροπής -Γιατί έπεσαν τίτλοι τέλους στις κάλπες, οι διάλογοι Κασσελάκη-Γεροβασίλη

 Ένας ιδιότυπος σκληρός διάλογος στο βήμα τους συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της Όλγας Γεροβασίλη. Η Όλγα Γεροβασίλη στην απάντησή της στον Στέφανο Κασσελάκη έριξε άκυρο στις βλέψεις του για εκλογές εδώ και τώρα και συγκεριμένα στις 10 Μαρτίου. Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε πως εκείνη απλά σήκωσε το γάντι στην ατάκα του Κασσελάκη «φέρτε μου αντίπαλο και πάμε», προσθέτοντας δε πως «Στέφανε αν θες εκλογές σε 10 μέρες, να τις κάνεις μόνος σου, να δούμε τι θα πάρεις».

Ειδικότερα, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε: «Αγαπητέ Στέφανε, στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες βρείτε μου αντίπαλο και πάμε. Εάν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω. Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες. Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει, ε καν' τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης της απάντησε ζητώντας της να πάρει εκείνη πίσω την υποψηφιότητα της «και σταματάμε». Η κ. Γεροβασίλη παίρνοντας εκ νέου το λόγο, είπε μεταξύ άλλων ότι το συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο και πως δεν είναι εκείνη που έβαλε την πρόταση για εκλογές.

«Δεν είστε σκάκι» απάντησε ο Κασσελάκης, απευθυνόμενος στους συνέδρους. Εν συνεχεία έγινε η ψηφοφορία επί της πρότασης Σ. Φάμελλου- Ν. Παππά - Γ. Τσίπρα, δια ανάτασης των καρτών των συνέδρων.

«Παιδιά, αρκετά. Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ