Τάκης Θεοδωρικάκος: Αυτοί που εξέθρεψαν αυτή την κατάσταση στην Πολυτεχνειούπολη, τώρα γίνονται επικριτές

Τάκης Θεοδωρικάκος: Αυτοί που εξέθρεψαν αυτή την κατάσταση στην Πολυτεχνειούπολη, τώρα γίνονται επικριτές

Ολομέτωπη επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για προκλητική και υποκριτική στάση εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πολυτεχνειούπολη.


«Δεν μπορεί αυτοί που εξέθρεψαν αύτη την κατάσταση να γίνονται επικριτές σε αυτούς που την ''καθαρίζουν''», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπ. Προστασίας του Πολίτη και προσέθεσε: «Υπήρξε ισχυρή ανοχή από πολλούς».

Ο κ. Θεοδωρικάκος σχολίασε ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε στην συγκεκριμένη επιχείρηση, δεν αντέδρασε στο γεγονός ότι οι φοιτητές ήταν σε ένα χώρο μαζί με σεσημασμένους κακοποιούς.

Επανέλαβε ότι υπήρξε πλήρης εικόνα από το 2018 για πολύ μεγάλη παραβατικότητα και εγκληματικότητα στην συγκεκριμένη φοιτητική εστία, ενώ πρόσθεσε ότι όταν συγκεντρώθηκαν όλα τα στοιχειά και τα δεδομένα δόθηκε το πράσινο φως από το υπουργείο για την επιχείρηση.

Ο υπουργός επεσήμανε ότι οι πρυτανικές αρχές οφείλουν να θελήσουν την συνδρομή της πανεπιστημιακής αστυνομίας με περιπολίες στους ανοιχτούς χώρους των campus για να αντιμετωπίζεται η εγκληματικότητα.

Επίσης, έκανε γνωστό ότι υπάρχει στον σχεδιασμό του Υπουργείου, οι φοιτητές που θέλουν να μετακινηθούν βραδινές ώρες στους χώρους των πανεπιστήμιων -για παράδειγμα να φύγουν όταν τελειώνει το μάθημα- να μπορούν με μια εφαρμογή στο κινητό τους να επικοινωνούν με τους επικεφαλής της πανεπιστημιακής αστυνομίας για να τους συνοδεύουν.

Ανακοινώσε επίσης ότι 700 νέοι αστυνομικοί θα αναλάβουν αύτη την εβδομάδα υπηρεσία στα αστυνομικά τμήματα της Αττικής οπού βρίσκεται το 70% της εγκληματικότητα της χώρας. Προσέθεσε ότι τις επόμενες 15 ημέρες θα γίνουν ανακοινώσεις για το κατά πόσο θα αυξηθούν οι νυχτερινές περιπολίες με αυτοκίνητα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ