Θεοδωρικάκος: Κατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του

Θεοδωρικάκος: Κατέθεσε μήνυση κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του

Μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. που κατήγγειλε πιέσεις για να γίνει απόκρυψη στοιχείων σε υπόθεση που φέρεται να αφορούσε τον γιο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οΤάκης Θεοδωρικάκος.

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της παράβασης καθήκοντος. Μήνυση θα κάνει και ο γιος του κ. Θεοδωρικάκου, ενώ θα κατατεθεί και αγωγή για αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ. «Κατέθεσα μήνυση πριν από λίγο εναντίον του αποτρατευθέντος στις τελευταίες κρίσεις αξιωματικού που εκτέλεσε την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου. Η σκευωρία κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου που ήδη διεξάγεται. Πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τον έλεγχο στην παρέα των τεσσάρων πριν από 15 μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός, κατέθεσαν και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα ότι ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν. 

Το στοιχείο αυτό αποτελεί τμήμα της δικογραφίας. Ο συκοφάντης  επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά. Αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Ακόμα και αυτός όμως δεν είχε στην κατάθεσή του το παραμικρό να πει και ούτε καν αναφέρθηκε στο όνομά μου. Άρα η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους σκευωρούς αυτούς που οργάνωσαν και εκτέλεσαν αυτή τη σκευωρία, θα τους πάω μέχρι τέλους. Τον λόγο έχει η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη. Με την τιμή και υπόληψη του γιου μου και της οικογένειά μας κανένας δεν θα παίξει», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δήλωση Κούγια

«Μου κάνει εντύπωση η σπουδή με την οποία διαβιβάστηκε η δικογραφία προς τη Βουλή, γιατί ο συκοφάντης κατά τον κ. Υπουργό και κατ' εμένα δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι ο κ. Υπουργός έκανε κάτι, αλλά αναφέρει μόνο ότι συμπεραίνω ότι μπορεί πίσω από αυτό να είναι ο κ. Θεοδωρικάκος. Αυτή η σπουδή εμένα με ενοχλεί», τόνισε ο δικηγόρος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Αλέξης Κούγιας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ