Θεοδωρικακός: Να αποζημιωθεί η οικογένεια για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου Σουλούκου στο Μενίδι

Θεοδωρικακός: Να αποζημιωθεί η οικογένεια για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου Σουλούκου στο Μενίδι

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έκανε παρέμβαση στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ-1 «Πρωινοί Τύποι» για την υπόθεση του 11χρονου Μάριου που χάθηκε άδικα από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι το 2017.

Οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος ασχολήθηκαν με τη δικαστική διαμάχη του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του μικρού Μάριου Σουλούκου, που έχασε τη ζωή του από σφαίρα ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου στις Αχαρνές, στις 8 Ιουνίου του 2017.

Το Τριμελές Διοικητικό Εφετείο με πρόσφατη απόφαση του, απέρριψε ομοφώνως την έφεση του Ελληνικού Δημοσίου, διατηρώντας την αρχική αποζημίωση των 490.000 ευρώ.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήρε θέση για το θέμα, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να σταματήσει η αντιδικία του Ελληνικού Δημοσίου με την οικογένεια του παιδιού. Ζήτησε να γίνουν σεβαστές οι έως τώρα δικαστικές αποφάσεις και να αποζημιωθεί η οικογένεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ