Με υπογραφές Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κατσέλη εφαρμόστηκε το ευέλικτο ωράριο επί ΣΥΡΙΖΑ

Με υπογραφές Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κατσέλη εφαρμόστηκε το ευέλικτο ωράριο επί ΣΥΡΙΖΑ

Με τις υπογραφές των Γιάννη Ραγκούση, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και της Λούκας Κατσέλη, θεσπίστηκε με νόμο του 2010 το ευέλικτο ωράριο, για το οποίο σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνει κόκκινη παντιέρα, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για καταπάτηση δικαιωμάτων και εργασιακό μεσαίωνα.

Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, το ευέλικτο ωράριο ήταν μια σύγχρονη μορφή εργασίας, που εξασφάλιζε την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ενώ σήμερα μετατράπηκε σε μια μορφή εργασίας που καταπατά τα δικαιώματα των εργαζομένων για το οκτάωρο.

Μάλιστα ο νόμος του 2010 εφαρμόστηκε χωρίς παρέκκλιση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον τότε – επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση, τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με την ιδιότητας της υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τη Λούκα Κατσέλη ως υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητα και Ναυτιλίας, οι οποίοι σήμερα είναι βουλευτές και στελέχη πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συγκεκριμένος νόμος, «Εγγυήσεις για την εργασιακή ασφάλεια και άλλες διατάξεις», εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του που εμφανίζεται να αντιδρά στο ευέλικτο οκτάωρο, το οποίο τότε είχαν ψηφίσει πρωτοκλασάτα στελέχη του.

Δείτε τον νόμο που υπογράφηκε και εφαρμόστηκε πιστά από τον ΣΥΡΙΖΑ:

ΥΝ 2021 05 10 10.58.59

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ