Τον χρόνο των εκλογών «αποκάλυψε» ο πρωθυπουργός σε διάλογό του με πολίτη στον Κορυδαλλό - «Τον Μάιο θέλω να πάω στον Όλυμπο»

Τον χρόνο των εκλογών «αποκάλυψε» ο πρωθυπουργός σε διάλογό του με πολίτη στον Κορυδαλλό - «Τον Μάιο θέλω να πάω στον Όλυμπο»

Εκλογές τον Απρίλιο ή τον Μάιο είπε προχθές ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως σήμερα φαίνεται ότι ίσως και να κατέληξε στον μήνα τουλάχιστον. Σε μια σύντομη συζήτηση που είχε ο πρωθυπουργός με έναν ορειβάτη σήμερα το πρωί, στον Κορυδαλλό, έδειξε ότι τελικά εκλογές θα έχουμε τον Απρίλιο.

Στη διάρκεια της συζήτησης του πρωθυπουργού με τον ορειβάτη του είπε: «Θέλω να πάω στον Όλυμπο τον Μάιο», για να του απαντήσει ο ορειβάτης: «Έλα να σε πάω» και τον κ. Μητσοτάκη να συμπληρώνει: «Μετά τις εκλογές, να ανέβουμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε νωρίς το πρωί στον Κορυδαλλό και ξεκίνησε την επίσκεψή του από το Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης του Δήμου και στη συνέχεια περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ