«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Τετ α τετ Τσίπρα με Νάσο Ηλιόπουλο για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Τετ α τετ Τσίπρα με Νάσο Ηλιόπουλο για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

Στη σκιά των καταιγιστικών εξελίξεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη, με τον βουλευτή και στέλεχος της ομάδας των «6+6», Νάσο Ηλιόπουλο.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει το μπαράζ των επαφών, καθώς, μετά το δείπνο με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη προ διημέρου και το χθεσινό τετ α τετ με τον Στέφανο Κασσελάκη, σήμερα συναντήθηκε με τον Νάσο Ηλιόπουλο, από την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου.

Οπως φαίνεται οι κινήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα, θα μπορούσαν να μεταφραστούν ως μία προσπάθεια να αποφευχθεί μία δεύτερη μεγαλύτερη διάσπαση στο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρηση της «Ομπρέλας» από το κόμμα.

Πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα τόνισαν, μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχή ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, κάνουν αναφορά στη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του κόμματος, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να τόνισε στον Στέφανο Κασσελάκη πως η ενότητα μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος, που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ