Τροχαίο για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα – Οδηγούσε ανασφάλιστη μοτοσυκλέτα

Τροχαίο για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα – Οδηγούσε ανασφάλιστη μοτοσυκλέτα

Μετά τον Παύλο Χαϊκάλη, άλλος ένας πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα που κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο όχημα.Άλλος ένας πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο όχημα, κάτι που διαπιστώθηκε όταν ενεπλέκη σε τροχαίο ατύχημα.

Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργό Εργασίας, Κώστα Μπάρκα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέσα Μαρτίου στη λεωφόρο Μεσογείων, κοντά στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούσε μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, η οποία όμως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στον έλεγχο των στοιχείων, πως ήταν ανασφάλιστη.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχη περίπτωση ήταν και αυτή του επίσης πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα, Παύλου Χαϊκάλη, που έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες ότι ενεπλάκη σε τροχαίο στην Κηφισιά και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στον έλεγχο των στοιχείων των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, το όχημα του ηθοποιού ήταν ανασφάλιστο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS