Βοιωτία: Επανήλθε στη ζωή δύο φορές 63χρονος δρομέας που υπέστη ανακοπή

Βοιωτία: Επανήλθε στη ζωή δύο φορές 63χρονος δρομέας που υπέστη ανακοπή

Μια απίστευτη ιστορία μοιράστηκε ο Οργανισμός «KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές» στα social media.

Πρόκειτια για μια ανθρωπιστική Οργάνωση που μετά την εκπαίδευση 100,000 παιδιών από το 2010, πλέον εκπαιδεύει και ενηλίκους. «Με την πανελλήνια ανάπτυξη των δικτύων Απινιδωτών και Πρώτων Ανταποκρινόμενων της Κοινότητας, όλοι μπορούν να σώσουν μια ζωή», αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση που έκαναν, ένας 63χρονος που συμμετείχε σε αγώνα αντοχής 5 χιλιομέτρων στο Κυριάκι Βοιωτίας κατέρρευσε και δευτερόλεπτα μετά αναγνωρίστηκε πως βρισκόταν σε καρδιακή ανακοπή. Τέσσερα μέλη της εθελοντικής ομάδας που κάλυπτε τον αγώνα, ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ και έκαναν χρήση του απινιδωτή επαναφέροντας τον 63χρονο στη ζωή για λίγα λεπτά καθώς στη συνέχεια έπαθε εκ νέου καρδιακό.

Οι πιστοποιημένοι ανανήπτες ξεκίνησαν και πάλι την προσπάθειά τους, ώσπου αρκετά λεπτά μετά, το θύμα επανήλθε ξανά στη ζωή, με 30 λεπτά συνολική ΚΑΡΠΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της σελίδας «KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές»

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ 63χρονος δρομέας, στο Κυριάκι Βοιωτίας!

Ο 63χρονος που συμμετείχε σε αγώνα αντοχής 5 χλμ, κατέρρευσε πριν λίγες ώρες στο Κυριάκι Βοιωτίας!

Δευτερόλεπτα μετά αναγνωρίστηκε πως δεν αναπνέει, βρισκόταν δηλαδή σε καρδιακή ανακοπή!!

Από την πρώτη στιγμή, μια ομάδα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων έκαναν γύρω του έναν κλοιό για να τον προστατεύσουν, ενώ μέσα γινόταν μια συνταρακτική προσπάθεια αναζωογόνησης!

4 μέλη της εθελοντικής ομάδας που κάλυπτε τον αγώνα, ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ και έκαναν ΑΜΕΣΗ χρήση του Απινιδωτή, απαραίτητη συσκευή σε κάθε δημόσια εκδήλωση!!

Ο 63χρονος επανήλθε στη ζωή για λίγα λεπτά μόνο και στη συνέχεια ξαναέπαθε καρδιακή ανακοπή!

Οι πιστοποιημένοι ανανήπτες Γιώργος, Τάσος, Μαρία και Γιάννης ξεκίνησαν και πάλι την προσπάθειά τους, ώσπου αρκετά λεπτά μετά, το θύμα επανήλθε εκ νέου στη ζωή, με 30 λεπτά συνολική ΚΑΡΠΑ και 2 απινιδώσεις......!!!!

Η αλυσίδα επιβίωσης μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με δεκάδες επαγγελματίες υγείας!!

Ο 63χρονος παραδόθηκε στους Διασώστες του ΕΚΑΒ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ, με 100% επικοινωνία!! Διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς για σταθεροποίηση από τους γιατρούς και νοσηλευτές και στη συνέχεια στο εφημερεύον νοσοκομείο της Αθήνας!

Μέχρι στιγμής αναφέρεται πως το 63χρονο θύμα της ΔΙΠΛΗΣ καρδιακής ανακοπής είναι σταθερό και οι ευχές μας είναι μαζί του!

Τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ , είναι οι ΗΡΩΕΣ και ΗΡΩΙΔΕΣ της ημέρας, όπως και η υπόλοιπη κοινότητα του Κυριακίου Βοιωτίας, καθώς επέδειξαν μεγαλείο ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

Η εκπαίδευση, ο εξοπλισμός τους, το ήθος και το πάθος τους να κρατήσουν στη ζωή τον συνάνθρωπο μας, τους έκαναν ένα υγιές ΠΡΟΤΥΠΟ για κάθε ελληνική κοινότητα!

Γίνε σαν τον Γιώργο, τον Τάσο, τη Μαρία και τον Γιάννη!!

Μια ευχή και μια προσευχή από όλους μας να πάνε όλα καλά!!

ΣΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΗ

  1. Ζήτησε μας να σε εκπαιδεύσουμε δωρεάν
  2. Ζήτησε μας συμβουλές για τοποθέτηση απινιδωτών

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS