Βουλή: Κόντρα Φάμελλου, Βορίδη, Γεωργιάδη για Σαμαρά και Ανάπλαση ΑΕ - Αν δεν ήταν ο Άγιος Σαμαράς δεν θα είχατε στην τσέπη σας ευρώ

Βουλή: Κόντρα Φάμελλου, Βορίδη, Γεωργιάδη για Σαμαρά και Ανάπλαση ΑΕ - Αν δεν ήταν ο Άγιος Σαμαράς δεν θα είχατε στην τσέπη σας ευρώ

O πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, αναφέρθηκε σε "ύποπτα κίνητρα πίσω από την νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την Ανάπλαση της Αθήνας".

Ο παριστάμενος υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, έκανε λόγο για «αδικαιολόγητη καχυποψία» αφού δεν διαφοροποιείται ο οικονομικός έλεγχος, καθώς και τώρα και πριν, τον έλεγχο ασκεί το Δημόσιο με βάση τον νόμο περί ανωνύμων εταιρειών.

Γεωργιάδης σε Φάμελλο: Κάντε και κανέναν σταυρό που είχαμε τον Άγιο Αντώνη Σαμαρά και έσωσε τη χώρα

Όταν ο Σωκράτης Φάμελλος διερωτήθηκε ποιος ελέγχει την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ξεκίνησε αντιπαράθεση ανάμεσα στον ίδιο, τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη.

Όταν ο κ. Φάμελλος σε σκωπτικό τόνο είπε αν εξακολουθεί να ελέγχει την ΚΟ ο κ. Μητσοτάκης αφού βάζει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας από την οποία εξαιρεί τον κ. Σαμαρά, ο Μάκης Βορίδης απάντησε ότι δεν χρειάζεται πολλή ώρα για να απαντηθεί αυτό, αφού σε λίγο θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία και θα το απαντήσει η ίδια η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

«Εμείς με τον Σαμαρά θα τα βρούμε. Εσείς παρότι ξέρω ότι δεν είστε Χριστιανοί κάντε και κανέναν σταυρό που είχαμε τον Άγιο Αντώνη Σαμαρά και έσωσε τη χώρα. Αν δεν ήταν ο Άγιος Σαμαράς δεν θα είχατε στην τσέπη σας ευρώ, αλλά μπολιβάρ» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ