Χάνει και το ... πεζοδρόμιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Χάνει και το ... πεζοδρόμιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χάνει μόνο ψηφοφόρους του αστικού μέρους της ελληνικής κοινωνίας αλλά φαινεται ότι τον έχουν εγκαταλείψει και τα ακραία στοιχεία του πεζοδρομίου!!

Τα οποία ακόμη και αν δεν ψήφιζαν το κόμμα της Κουμουνδούρου εν τούτοις δεν αρνούνταν να αποτελούν –ιδιαίτερα όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ- την αιχμή του δόρατος για ταραχές στους δρόμους που «μεταφράζονταν» και προπαγανδίζονταν από την Αριστερά, ως αγανάκτηση της ελληνικής κοινωνίας για τα αντιλαϊκά μέτρα που υφίστατο. 

Η εκτίμηση αυτή είναι των Υπηρεσιών Ασφαλείας που παρακολουθούν και αξιολογούν την δράση των περιθωριακών αυτών στοιχείων. Η αναγκαστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα σε λιγότερο ριζοσπαστικές θέσεις τις οποίες ήδη απορρίπτει η ελληνική κοινωνία –όπως φαίνεται από τις συνεχείς απώλειες που καταγράφει το κόμμα της Κουμουνδούρου συγκριτικώς με τα εκλογικά ποσοστά του- δεν αποτελούν πλέον ιδεολογική κάλυψη για τους γνωστούς «μπαχαλάκηδες». Κι έτσι χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από ψηφοφόρους και τους «μαχητές του πεζοδρομίου»  που τόσο τον εξυπηρέτησαν αλλά οι οποίοι πλέον δρούν αυτόνομα.

Την ανοχή και την συμπάθεια στελεχών της Κουμουνδούρου προς τα ακραία περιθωριακά στοιχεία που ανταποκρίνονταν στην συμπάθεια αυτή, εμπράκτως στο πεζοδρόμιο, την εχουν επιβεβαιώσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με σειράν δηλώσεών τους κατά καιρούς. Ο Γιώργος Κυρίτσης λ.χ. υπενθυμίζουμε ότι είχε δικαιολογήσει το όπλο των γνωστών αγνώστων, τις μολότοφ, λέγοντας ότι αγνοεί αν αυτές πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα γιατί δεν θυμόταν να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ ή κάτι τέτοιο... Στον ίδιο ανήκει και η εκτίμηση ότι ο Ρουβίκωνας είναι μία πολιτική ομάδα η οποία κάνει ακτιβισμό...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ