Με 154 «ναι» πέρασε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

vouli2 740

Στην ψηφοφορία ψήφισαν 294 βουλευτές. Από την κυβερνητική πλειοψηφία, «ναι» επί της αρχής ψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος ο οποίος ωστόσο, όπως είχε προαναγγείλει, καταψήφισε 8 άρθρα του πολυνομοσχεδίου.

Απουσίαζαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, που βρίσκονταν στο εξωτερικό, η οποία θα ψήφιζε «όχι» επί της αρχής, η Αννα Καραμανλή που θα ψήφιζε «όχι» στο σύνολο και στα άρθρα, η Βασιλική Κατριβάνου που θα ψήφιζε «ναι» και ο Γιάννης Μανιάτης θα ψήφιζε «όχι» επί της αρχής, η Κατερίνα Μάρκου και ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Οι απόντες γνωστοποίησαν την πρόθεση ψήφου τους με επιστολή τους προς το προεδρείο της Βουλής, ωστόσο η ψήφος τους δεν συμπεριελήφθη στην καταμέτρηση.

Aναλυτικά τα άρθρα ψήφισαν:

-ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες: ναι σε όλα. Εκτός του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκου Νικολόπουλος που ψήφισε ναι επί της αρχής, αλλά καταψήφισε τα άρθρα 1, 2, 5, 10, 13 και 21.

-ΝΔ: όχι σε όλα εκτός του 14 που είπε ναι.

-Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ένωση Κεντρώων: όχι σε όλα.

-ΠΑΣΟΚ: όχι σε όλα εκτός του 14 και του 17 που είπαν ναι.

-Ποτάμι: όχι σε όλα εκτός από το 10 που ψήφισε ναι.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ