Αυτή είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε -Πότε θα τη δούμε [βίντεο]
Η Έμα Στόουν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things»

Αυτή είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε -Πότε θα τη δούμε [βίντεο]

Bασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Η ταινία του Λάνθιμου έχει τίτλο «Poor Things» και είναι μια ιστορία «αγάπης, ανακάλυψης και επιστημονικής τόλμης».

Tι θα δούμε στη νέα ταινία του Λάνθιμου

Διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή, με την Έμα Στόουν -και πάλι πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου- να ενσαρκώνει την Μπελ Μπάξτερ, μια γυναίκα η οποία επιστρέφει στη ζωή αφού ο εγκέφαλός της έχει αντικατασταθεί με αυτόν του αγέννητου παιδιού της. Στο πλευρό της ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος υποδύεται τον έξυπνο αλλά ανορθόδοξο επιστήμονα που την «επαναφέρει» στη ζωή.

dafoe.png

Ο Γουίλεμ Νταφόε στην ταινία του Λάνθιμου


Όπως αναφέρει το Variety, το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Μαρκ Ραφάλο (Mark Ruffalo), Τζέροντ Καρμάικλ (Jerrod Carmichael) και Ραμού Γιούσεφ.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης υπογράφει, μεταξύ άλλων, την παραγωγή σε συνεργασία με την Έμα Στόουν.

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου:

 

Το «Poor Things», σε σενάριο του Τόνι Μακ Ναμάρα (Tony McNamara), αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ