Έλληνες ηθοποιοί έγιναν αγάλματα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα (Εικόνες)

Έλληνες ηθοποιοί έγιναν αγάλματα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα (Εικόνες)

Ένα δυνατό μυνημα που θέλησε να περάσει η ΜΚΟ «Αποστολή» και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μαζί με την εταιρεία παραγωγής «Aikor production»s και το περιοδικό «Koita magazine».


Την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού οι ηθοποιοί ήθελαν να στέλνουν το δικό τους μήνυμα με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση κατά την οποία μεταμορφώθηκαν σε αγάλματα.

Σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τη σπουδαιότητα της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και των θησαυρών που έμειναν ως παρακαταθήκη, πολλοί ήταν οι Έλληνες ηθοποιοί που ανταποκρίθηκαν άμμεσα, ανάμεσα στους οποίους ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Τάσος Νούσιας, η Στεφανία Γουλιώτη, η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Κορινθίου, η Μαρία Ναυπλιώτου αλλά και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Έτσι, το μήνυμα έγινε ακόμα πιο δυνατό για την επιστροφή σπουδαίων γλυπτών και μαρμάρων του Παρθενώνα που εκτίθενται στο Βρετανικό Μουσείο.

Πρόκειται της προσπάθεια της ΜΚΟ «Αποστολή» και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μαζί με την εταιρεία παραγωγής «Aikor production»s και το περιοδικό «Koita magazine».

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Mία σιωπηλή διαμαρτυρία, το #SETMEFREECAMPAIGN , δηλώνει την επιθυμία και την ανάγκη της επιστροφής των σπουδαίων γλυπτών και μαρμάρων της Ελλάδος.

Ρένος Ρώτας

ellines ithopoioi agalmata. 2

Ζέτα Δούκα

 

ellines ithopoioi agalmata. 3

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ