Ο Gary Oldman μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά σε Winston Churchill στο πρώτο trailer του «Darkest Hour» [video]

Ο Gary Oldman μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά σε Winston Churchill στο πρώτο trailer του «Darkest Hour» [video]

Άλλο ένα trailer έκανε την εμφάνισή του στο ίντερνετ αυτή την εβδομάδα και αυτή τη φορά μιλάμε για ένα άκρως εντυπωσιακό trailer, για δύο λόγους: πρώτον, πρόκειται για μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας και δεύτερον, ο Gary Oldman μεταμορφώνεται για άλλη μια φορά σε έναν εντελώς, μα εντελώς διαφορετικό άνθρωπο.

Ο λόγος για την ταινία «Darkest Hour» του σκηνοθέτη Joe Wright (Pride & Prejudice, Atonement, Hanna), η οποία ακολουθεί την πορεία του Winston Churchill αμέσως μετά την εκλογή του ως Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς πασχίζει να αποφασίσει αν πρέπει να διερευνήσει μια διαπραγματευόμενη ειρηνευτική συνθήκη με την ανερχόμενη δύναμη της ναζιστικής Γερμανίας.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε έναν αγνώριστο Oldman, ενώ η Kristin Scott Thomas υποδύεται τη σύζυγό του, Clementine, και ο Ben Mendelsohn παίζει τον Βασιλιά Γεώργιο τον Έκτο.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα κυκλοφορήσει φέτος γύρω από τη ζωή και το έργο του Winston Churchill, καθώς τον περασμένο μήνα βγήκε στις αίθουσες το «Churchill» με τον Brian Cox στον ομότιτλο ρόλο.

Το «Darkest Hour» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.

https://www.youtube.com/watch?v=DH9ZWmizdIc

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS