La Casa De Papel: Έρχεται η νέα spin – off σειρά με την ιστορία του Berlin – Ποια η υπόθεση και πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

La Casa De Papel: Έρχεται η νέα spin – off σειρά με την ιστορία του Berlin – Ποια η υπόθεση και πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Η νέα spin – off σειρά του La Casa De Papel με επίκεντρο έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς, τον Berlin, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix εντός του 2023. Η υπόθεση της νέας σειράς θα βασίζεται στη ζωή του Berlin πριν από την «Τέλεια Ληστεία».

Ο Berlin υπήρξε ένας από τους δημοφιλείς χαρακτήρες της ισπανικής σειράς και ο δημιουργός της, Álex Pina, σε συνέντευξη του είχε ήδη προετοιμάσει το έδαφος για την επερχόμενη παραγωγή, πριν ακόμα η ιδέα αρχίσει να υλοποιείται.

Μάλιστα, δεν σκοπεύει να σταματήσει εδώ αλλά στοχεύει στο να δημιουργήσει και άλλα spin-offs τα οποία θα λένε την ιστορία ορισμένων από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Το νέο πρότζεκτ θα είναι prequel σειρά που τοποθετείται πριν τα γεγονότα του La Casa de Papelκαι θα μας δείξει τον Berlin να ετοιμάζει την πρώτη του ληστεία με μια άλλη συμμορία.

Δείτε βίντεο

Οι δημιουργοί του La Casa De Papel, Esther Martínez Lobato και Álex Pina εξήγησαν το σκεπτικό τους πίσω από την spinoff σειρά, καθώς ήθελαν να πάρουν την πιο «απαστράπτουσα προσωπικότητα» του Money Heist και να την τοποθετήσουν σε ένα διαφορετικό σύμπαν. «Μας άρεσε η ιδέα του να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση» είπανε στο πλαίσιο ενός event του Netflix στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με το unboxholics.com, εκτός από τον Pedro Alonso που θα είναι ο αγαπητός Berlin, γνωρίζουμε ότι στο cast θα βρίσκονται και οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της "Keila" που είναι ειδική στους υπολογιστές, τον Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή "Damián", την Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής "Cameron", τον Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος "Roi" και τον Joel Sánchez ως ο "Bruce", ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα δούμε και ηθοποιούς από το La Casa de Papel μέσα στο cast.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ