Όσκαρ 2024: «I’m Just Ken» τραγούδησε ο Ράιαν Γκόσλινγκ και εντυπωσίασε το κοινό [βίντεο]
Φωτογραφία: Youtube

Όσκαρ 2024: «I’m Just Ken» τραγούδησε ο Ράιαν Γκόσλινγκ και εντυπωσίασε το κοινό [βίντεο]

Κεν έγινε ξανά ο Ράιαν Γκόσλινγκ στα Όσκαρ 2024 με μια ξεσηκωτική εκτέλεση του «I'm Just Ken» από το soundtrack της «Barbie».

Το «I'm Just Ken» ήταν ένα από τα δύο τραγούδια από την ταινία «Barbie» που κέρδισαν υποψηφιότητα για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

Το «What Was I Made For?» της Billie Eilish ήταν το δεύτερο, το οποίο και κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Πριν από την παράσταση, η συμπρωταγωνίστρια του Ραίαν Γκόσλινγκ στο «Barbie», Simu Liu, ζήτησε από το κοινό των Όσκαρ να ανάψουν τα φώτα των τηλεφώνων τους και να τραγουδήσουν μαζί με τον ηθοποιό.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, λουσμένος σε φώτα και φορώντας ένα αστραφτερό ροζ κοστούμι και ροζ γάντια, άρχισε να τραγουδάει το «I'm Just Ken» ενώ στο κοινό καθόταν πίσω από την Μαργκό Ρόμπι, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή, όπου τον συνόδευε ο Μαρκ Ρόνσον στην κιθάρα και ένα σύνολο χορευτών. Ο Σλας εμφανίστηκε επίσης στη σκηνή, συνοδεύοντας με την κιθάρα του το τραγούδι.

Κάποια στιγμή, ο Ράιαν Γκόσλινγκ επέστρεψε στο κοινό και σήκωσε το μικρόφωνο στους συνεργάτες του στο «Barbie» Greta Gerwig, Margot Robbie και America Ferrera, οι οποίες τραγουδούσαν μαζί του. Επίσης, έκανε νόημα στη συμπρωταγωνίστριά του στο «La La Land», Έμμα Στόουν, για να τραγουδήσει κι αυτή μαζί του.

Όσκαρ 2024: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ δίστασε να ερμηνεύσει το «I'm just Ken»

Τις μέρες πριν την βραδιά των Όσκαρ, οι φήμες ήθελαν τον Ράιαν Γκόσλινγκ να ανέβαινε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ζωντανά το «I'm Just Ken», ωστόσο επικρατούσε ένα μυστήριο για το αν θα συμβεί.

Ο ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην εμφάνιση στα Όσκαρ παρά μόνο λίγες εβδομάδες πριν από την τελετή απονομής.

Ο Μαρκ Μάλκιν του «Variety» έθεσε την ερώτηση στον παραγωγό του soundtrack του «Barbie» και συν-συγγραφέα του «I'm Just Ken» Μαρκ Ρόνσον στο κόκκινο χαλί των Grammy 2024, όταν ο Ράιαν Γκόσλινγκ δεν είχε ακόμη δεσμευτεί να εμφανιστεί στα Όσκαρ.

Ο Ρόνσον είπε ότι θα ήταν το «όνειρό» του να ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι με τον Γκόσλινγκ να ηγείται των φωνητικών. Όταν ρωτήθηκε αν ενδεχομένως θα αντικαθιστούσε κάποιον άλλο τραγουδιστή σε περίπτωση που ο ηθοποίος δεν ήθελε να ερμηνεύσει ζωντανά το «I'm Just Ken» κατά τη διάρκεια των Όσκαρ, ο Ρόνσον απέκλεισε αμέσως την ιδέα.

«Όχι. Νομίζω ότι αν ο Ράιαν δεν το κάνει, τότε δεν το κάνουμε», δήλωσε ο παραγωγός. Πριν το «I'm Just Ken» λάβει την επίσημη υποψηφιότητα για Όσκαρ, ο ίδιος ο Γκόσλινγκ ήταν διστακτικός για το ενδεχόμενο να τραγουδήσει ζωντανά κατά τη διάρκεια της απονομής.

«Λοιπόν, δεν έχω προσκληθεί. Και δεν το σκεφτόμουν μέχρι τώρα, και τώρα είναι το μόνο που θα σκέφτομαι», δήλωσε ο ηθοποιός στο «W Magazine» τον περασμένο μήνα.

Ο Γκόσλινγκ συμμετείχε στα Όσκαρ 2024 ως υποψήφιος στην κατηγορία β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Barbie».

Συνολικά, η blockbuster κωμωδία της Greta Gerwig κέρδισε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας.

Δείτε το βίντεο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ