Queen: Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τη φωνή του Φρέντι Μέρκιουρι

Queen: Στη δημοσιότητα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τη φωνή του Φρέντι Μέρκιουρι

Οι Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των Queen επιβεβαίωσαν στο BBC Radio 2 ότι αναμένεται να παρουσιάσουν ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι το οποίο ερμηνεύει ο πρώην frontman, Φρέντι Μέρκιουρι.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Face It Alone» και, όπως το χαρακτήρισε ο Τέιλορ, είναι ένα «μικρό διαμάντι από τον Φρέντι». Το κομμάτι βρισκόταν ανάμεσα στα τραγούδια για το 13ο στούντιο άλμπουμ τους, «The Miracle», το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου του 1989. Ο Μέρκιουρι πέθανε δύο χρόνια αργότερα.

Ο Τέιλορ παραδέχθηκε ότι το είχαν ξεχάσει και ανέφερε ότι ήταν μια «πραγματική ανακάλυψη». Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα «κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο». Ο Μέι πρόσθεσε: «Ήταν “κρυμμένο”. Το ακούγαμε πολλές φορές και λέγαμε: Όχι, δεν μπορούμε να το “σώσουμε”. Είναι όμορφο και συγκινητικό. Όμως στην πραγματικότητα, η εκπληκτική ομάδα των τεχνικών είπε: Εντάξει, μπορούμε να κάνουμε αυτό και μετά εκείνο. Σαν να κολλάς κομμάτια μαζί. Αλλά είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό».

«Ένα κομμάτι γεμάτο πάθος», συμφώνησε ο Τέιλορ. «Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με τη μουσική μου αλλά μη με κάνετε να φαίνομαι βαρετός», ήταν οι τελευταίες λέξεις του Μέρκιουρι προς τους κληρονόμους του και τα μέλη των Queen, λίγες μέρες πριν πεθάνει, στις 24 Νοεμβρίου του 1991.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS