Στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τόμι Γουάιζο θα πείτε «Oh, hi shark»

Στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τόμι Γουάιζο θα πείτε «Oh, hi shark»

Λένε πως κάποιες φορές κάτι μπορεί να είναι τόσο κακό που γίνεται καλό. Όσοι έχουν δει το «The Room» είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουν.

Μιλάμε για την ταινία που η σκιώδης προσωπικότητα που ακούει στο όνομα Τόμι Γουάιζο κυκλοφόρησε το 2003 και παρότι… δεν ήταν ο νέος «Πολίτης Κέιν» και παρά την υπέρμετρη αυτοπεποίθηση του δημιουργού της, κατάφερε να αποκτήσει μια τέτοια cult φήμη που διεκδικεί δυναμικά τον τίτλο της «καλύτερης χειρότερης ταινίας όλων των εποχών».

Είναι αρκετά άχαρο να περιγράψει κανείς με λέξεις όσα εκτυλίσσονται στο «The Room», πάντως, θα αρκεστούμε να πούμε πως πρόκειται για την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου, γυρισμένη με εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ, εξόφθαλμες «τρύπες» στο σενάριο και πολύ κακές ερμηνείες. Σε συνδυασμό με το ότι, ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει…από πού κρατά η σκούφια του σκηνοθέτη, το «The Room» με τα χρόνια πέρασε στη σφαίρα του cult μύθου και απέκτησε πιστούς φαν όπως τον Τζέιμς Φράνκο που το 2017 κυκλοφόρησε το «The Disaster Artist» για τον Τόμι Γουάιζο και την περίφημη ταινία του.

Η φήμη του Γουάιζο συνέχισε να μεγαλώνει, όχι όμως και η φιλμογραφία του, μιας και μετά το «The Room» δεν γύρισε κάποια άλλη ταινία.

Ως τώρα. Ο σκηνοθέτης έχει προ των πυλών τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, το «Big Shark» και για του λόγου το αληθές, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ αυτής.

Όπως βλέπουμε και παραπάνω, η ταινία, την οποία ο Γουάιζο σκηνοθετεί, υπογράφει ενώ επίσης παίζει σε αυτή, ακολουθεί την ιστορία τριών πυροσβεστών, του Τζορτζ, του Πάτρικ και του Τιμ, οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν τη Νέα Ορλεάνη από την επίθεση… ενός καρχαρία.

Πιστός στα σπορ, ο Γουάιζο αυτή τη φορά δεν βάζει τους πρωταγωνιστές του να παίζουν μπάσκετ σε ταράτσα όπως έκανε στο «The Room», αλλά τους αφήνει να επιδοθούν στο μποξ -φορώντας μποξεράκια που γράφουν «Tommy Wiseau»- όπως μαρτυρά το τρέιλερ.

Το «Big Shark» θα κάνει πρεμιέρα στο Πόρτλαντ του Όρεγκον στις 2 Απριλίου, αλλά θα προηγηθούν και κάποιες «pre-premier» προβολές στις οποίες ο σκηνοθέτης της ταινίας θα δώσει το παρόν. Αφού η ταινία συνεχίσει την πορεία της στις αίθουσες για περίπου οκτώ μήνες, θα ακολουθήσει στη συνέχεια και η «Official Final Cut Version» της.

Όσοι πάντως επιμένετε πιστά στην πρώτη δημιουργία του Τόμι Γουάιζο, πριν λίγο καιρό μάθαμε κάποια καλά νέα: θα δούμε remake του «The Room» με πρωταγωνιστή τον Μπομπ Όντενκερκ. Όπως επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός του «Better Call Saul», τα γυρίσματα έγιναν τον Ιανουάριο με σκηνοθέτη τον Μπράντον Κρόφορντ.

Οι υπόλοιποι, ετοιμαστείτε σε λίγο καιρό να πείτε «Oh, hi shark».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS