Το βρετανικό συγκρότημα Sugababes επιστρέφει με περιοδεία, 20 χρόνια μετά τη διάλυσή του

Το βρετανικό συγκρότημα Sugababes επιστρέφει με περιοδεία, 20 χρόνια μετά τη διάλυσή του

Λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπέρι αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Sugababes επιβεβαίωσαν μια επερχόμενη περιοδεια στη Βρετανία.

Το βρετανικό ποπ συγκρότημα που γνώρισε επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και αρχές του 2000, επανενώθηκε και ετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει την πρώτη του περιοδεία 20 χρόνια μετά τη διάλυσή του. Πρώτος σταθμός το Μπρίστολ τον Οκτώβριο του 2022. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούν στο Λιντς, το Μάντσεστερ και το Κάρντιφ.

Μεταξύ άλλων, οι Sugababes θα εμφανιστούν στο Eventim Apollo του Λονδίνου και η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με μια συναυλία στην o2 Academy της Γλασκώβης.

Μιλώντας σχετικά με την ανακοίνωση, το συγκρότημα είπε: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στο ίδιο σημείο και ανακοινώνουμε τη δική μας βρετανική περιοδεία. Θα ξεκινήσουμε τον Οκτώβριο και θα συνεχίσουμε τον Νοέμβριο – ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ