Ξεκινάει το Φεστιβάλ στο Αττικό Άλσος με 30 ημέρες θεάτρου, 30 ημέρες μουσικής και δωρεάν είσοδο

Ξεκινάει το Φεστιβάλ στο Αττικό Άλσος με 30 ημέρες θεάτρου, 30 ημέρες μουσικής και δωρεάν είσοδο

Ένα καλοκαίρι γεμάτο με μουσική και θέατρο υπόσχεται το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο θέατρο "Κατίνα Παξινού" στο Αττικό Άλσος, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και την αγαστή συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Χάρη Ρώμα.

Για πρώτη φορά, οι πολίτες της Αττικής, αλλά και όλοι όσοι αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό, θα μπορούν να απολαύσουν 30 μέρες Θέατρου τον Ιούλιο και 30 μέρες Μουσικής τον Σεπτέμβριο σε ένα πλούσιο, ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο συμπεριλαμβάνει πολλούς γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, το θέατρο "Κατίνα Παξινού" θα γίνει το φιλόξενο σκηνικό για παραστάσεις σημαντικών θεατρικών έργων με τη συμμετοχή σπουδαίων ηθοποιών, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, ο χώρος θα γεμίσει από τη μουσική γνωστών μουσικών και τραγουδιστών.

Όλες οι μουσικές και θεατρικές παραστάσεις ξεκινούν στις 21:00μμ και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
https://www.ticketservices.gr/event/perifereia-attikis-festival-theatrou-2022/

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS