Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - Συγκινεί η μητέρα της «χρυσής» αθλήτριας: «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι»

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - Συγκινεί η μητέρα της «χρυσής» αθλήτριας: «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι»

Συγκινεί η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, της «χρυσής» αθλήτριας στο βάδην πουανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, δηλώνοντας περήφανη για το παιδί της. «Είναι μια αγωνίστρια και ότι δεν θα άφηνε τίποτα στη μέση», αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κυρία Παναγιώτα.

Η μητέρα της Αντιγόνης, Παναγιώτα Ντρισμπιώτη αναφέρει σε συνέντευξή της ότι η κόρη της προπονούταν «δίχως έλεος» μέρα-νύχτα και παράλληλα εργαζόταν στο τσιπουράδικο που διατηρεί η οικογένεια της στην Καρδίτσα. «Έπρεπε να δουλεύει για να ζήσει γιατί δεν είμαστε πλούσιοι», συμπλήρωσε η ίδια .

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η 38χρονη αθλήτρια, η μητέρα της δήλωσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να υποκύψει: «Κάποια στιγμή σταμάτησε για λίγο αλλά δεν θα τα παρατούσε ποτέ. Δεν είναι από τα παιδιά που αφήνει στη μέση κάτι. Ξέρει τι μπορεί και όταν θέλεις, όλα μπορείς να τα κάνεις», ήταν τα λόγια της μητέρας της Αντιγόνης.

Παράλληλα δήλωσε πως ό,τι πέτυχε το κατάφερε χωρίς κάποια άλλη οικονομική βοήθεια με την πορεία της να ξεκινά από 12 ετών. «Από τα 12 έως τα 36 παλεύει μόνη της με τον προπονητή της, μέχρι και λίγο πριν την Ολυμπιάδα δεν της είχε δοθεί κάποιου είδους χρηματική υποστήριξη», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Έχουμε να την δούμε 4 μήνες. Όταν γυρίσει θα της πως καλωσήρθες στη μαμά σου» είπε η κυριά Παναγιώτα η οποία όπως είπε έχει άλλες τρεις κόρες.

Πώς επέστρεψε στο άθλημα

Η μητέρα και η αδερφή της Αντιγόνης αποκάλυψαν στο MEGA ότι η επιστροφή της Αντιγόνης στο άθλημα έγινε για το εξής λόγο: «Λόγω κάποιου στοιχήματος, νομίζω. Είχε βάλει ένα στοίχημα με τον κουμπάρο της, την είχε προκαλέσει ότι μπορεί να το κάνει».

Τα αισθήματα των δικών της μετά την κατάκτηση του χρυσού, σύμφωνα με την μαμά και την αδερφή της Αντιγόνης: «Πολύ κλάμα με όλους τους φίλους και τους γνωστούς και με όλη την γειτονιά που μεγάλωσε εδώ η Αντιγόνη από 8 χρόνων».

Την παραμονή του αγώνα η μητέρα της Αντιγόνης της έστειλε μία φωτογραφία και της απάντησε με μία καρδούλα, μετά τον αγώνα όμως μητέρα και κόρη μίλησαν αμέσως.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS