ΑΕΚ: Μήνυση κατά του Κούγια

ΑΕΚ: Μήνυση κατά του Κούγια

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη περί «εγκληματικής οργάνωσης» προκάλεσαν την αντίδραση της ΠΑΕ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν απάντησαν με κάποια ανακοίνωση, αλλά με μήνυση κατά του ιδιοκτήτη της Λάρισας για συκοφαντική δυσφήμηση, η οποία κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/07) από την δικηγόρο της Ένωσης, Έλλη Ρίζου.

Ο γνωστός ποινικολόγος με παρέμβαση του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης την περασμένη Παρασκευή (3/7) είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι «ο Μελισσανίδης διευθύνει εγκληματική οργάνωση», γεγονός που ουσιαστικά οδήγησε την ΠΑΕ ΑΕΚ στην απόφαση να αλλάξει στάση και να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Όπως υποστήριζαν από το «στρατόπεδο» της Ένωσης, η μήνυση είναι μόνο η αρχή των νομικών ενεργειών στις οποίες θα προβούν, καθώς θα επακολουθήσουν και αγωγές στα αστικά δικαστήρια, τόσο από την ΠΑΕ όσο και προσωπικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους με όποιο άλλο νόμιμο και ένδικο μέσο υπάρχει, για αυτές τις πρωτοφανείς και συκοφαντικές δηλώσεις περί εγκληματικής οργάνωσης» έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ