Αναβολή των αγώνων ΑΕΚ – ΠΑΟ και Ιωνικός – ΠΑΟΚ ζητά η ΕΛΑΣ - Αρνητική η Super League

Αναβολή των αγώνων ΑΕΚ – ΠΑΟ και Ιωνικός – ΠΑΟΚ ζητά η ΕΛΑΣ - Αρνητική η Super League

Την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ – ΠΑΟ και Ιωνικός – ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένοι για την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ζητά η Ελληνική Αστυνομία.

Σε αίτημα που απέστειλε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς την αρμόδια Αρχή, ζητά να μην πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15 και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στις 19:30 το απόγευμα λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, την Κυριακή, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αρνητική η Super League

Το αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή δύο αγώνων βρίσκει σφόδρα αντίθετη τη Super League Interwetten, που μέσω του προέδρου της Γιώργου Μποροβήλου, εξηγεί τους λόγους που πρέπει να υπάρχει κανονικά δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.Το αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή δύο αγώνων βρίσκει σφόδρα αντίθετη τη Super League Interwetten, που μέσω του προέδρου της Γιώργου Μποροβήλου, εξηγεί τους λόγους που πρέπει να υπάρχει κανονικά δράση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το αίτημα μάλιστα έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της Λίγκας, οι οποίοι εκφράζουν την κάθετη αντίθεσή τους σ' αυτήν την περίπτωση.

Συγκεκριμένα, μέσω του προέδρου του συνεταιρισμού Γιώργου Μποροβήλου, εστάλη απάντηση στον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και στην Αστυνομία, πώς κάτι η πιθανότητα αναβολής είναι κάτι που βρίσκει σφόδρα αντίθετους άπαντες.

Η Λίγκα από την πλευρά της τονίζει ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες, ενώ γίνεται σαφές πως κάτι τέτοιο αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρό μας από τη στιγμή που έχουν προγραμματιστεί αεροπορικά εισιτήρια κι η ΚΕΔ έχει κάνει τους προγραμματισμούς της για τον ορισμό ξένων διαιτητών.

Επίσης, από τη Super League Interwetten λένε ότι «δεν είναι δυνατόν μόλις λίγα 24ώρα από τη σέντρα των αγώνων, να υπάρχει ένα τέτοιο αίτημα, ειδικά από τη στιγμή που τα δύο αυτά γεγονότα (επαίτιος Γρηγορόπουλου και επίσκεψη Πάπα) είναι προγραμματισμένα εδώ και καιρό.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η απάντηση της Λίγκας είναι στα χέρια των Αρχών από το βράδυ της Τρίτης (30/11), η στάση για να μην γίνουν τα δύο ματς παραμένει αρνητική. Όπως και να έχει μέσα στην ημέρα - πιθανότατα μέσα στο μεσημέρι - θα υπάρχει τελική απόφαση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ