Αντετοκούνμπο: Ετσι έγινε χειρότερο το σουτ του στο NBA

Αντετοκούνμπο: Ετσι έγινε χειρότερο το σουτ του στο NBA

Το σουτ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα χρόνια που βρίσκεται στο NBA έγινε αντικείμενο ανάλυσης σε βίντεο.

Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο έχει δείχνει την αρνητική εξέλιξη της μηχανικής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο σουτ του, στα χρόνια που βρίσκεται στο NBA.

Πολύ σημαντικές απαντήσεις δίνει ένα βίντεο στο Youtube το οποίο αναλύει τι έχει αλλάξει από την ρούκι του σεζόν, μέχρι και σήμερα. Ο «Greek Freak» έχει τεράστια αλλαγή στην μηχανική του και βέβαια αυτό έχει πολλές δικαιολογίες. Πάντως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι ο Γιάννης έχει δουλέψει για να αλλάξει κάτι που φάνταζε να κάνει πολύ καλύτερα, όταν πρωτοπάτησε τα παρκέ του ΝΒΑ. Η καλύτερη του σεζόν παραμένει με μεγάλη διαφορά η πρώτη του στο ΝΒΑ, όπου είχε 34.7% στο τρίποντο και από τότε όλα τα ποσοστά είναι μικρότερα, με την φετινή πάντως να φτάνει στο 30.6% και να είναι η τρίτη καλύτερη.


Το βίντεο αναλύει την μηχανική του Γιάννη την ώρα που σουτάρει η οποία έχει αλλάξει υπερβολικά. Ο Αντετοκούνμπο σούταρε με πολύ πιο κλειστούς αγκώνες, με την μπάλα να φεύγει πιο σωστά από τα χέρια του και παράλληλα πολύ πιο γρήγορα. Πλέον, καθυστερεί πολύ παραπάνω με την μπάλα να είναι πολύ πιο μακρυά από το σώμα του, ενώ έχει μεγάλη διαφορά και ο χρόνος που αποφασίζει να ελευθερώσει την μπάλα από τα χέρια του. Διαφορά διακρίνεται και στον τρόπο που πηδάει στο σουτ του, ενώ ο τρόπος που σουτάρει πλέον φαίνεται να του στερεί όλη την δυναμική που παίρνει από την πάσα, κάτι που φαίνεται συχνά και από το πόσο... αδύναμα φαίνονται τα σουτ του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS