Αντετοκούνμπο: Εκλεισε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ λόγω του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ

Αντετοκούνμπο: Εκλεισε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ λόγω του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, έκλεισε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ!

Ο Ελληνας άσος, εντελώς ξαφνικά, έκλεισε τους λογαριασμούς που έχει σε twitter και Instagram, κάτι που όλοι το συνδύασαν φυσικά με την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Ο πρώην άσος των Λέικερς, το καλοκαίρι του 2018 δούλεψε μαζί με τον Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τον να αναπτύξει το παιχνίδι του.

Ο Γιάννης μιλούσε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν και όπως φαίνεται η ξαφνική απώλεια του Black Mamba, τον έχει συγκλονίσει. Οι Αμερικανοί θεωρούν βέβαιο πως η κίνησή του αυτή έγινε γι’ αυτόν τον λόγο, κυρίως για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο θαύμαζε υπερβολικά.

antetokounmpo-instagram

Τον θεωρούσε μέντορά του στον κόσμο του NBA και ο θάνατός του ήταν κάτι ξαφνικό που έχει συγκλονίσει τους πάντες και προφανώς και τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο.

antetokounmpo-twitter

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ