ATP Finals: Για τη μεγάλη υπέρβαση απόψε (22:00) ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Ναδάλ

ATP Finals: Για τη μεγάλη υπέρβαση απόψε (22:00) ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Ναδάλ

Μία ακόμη μεγάλη υπέρβαση καλείται να κάνει απόψε (19/11, 22:00) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θ΄ αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ATP Finals.

Ο αγώνας είναι do or die και για τους δύο μονομάχους, καθώς ο νικητής με οποιοδήποτε σκορ θα πάρει το δεύτερο «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του τουρνουά από το γκρουπ του Λονδίνου, μετά τον Ντόμινικ Τιμ, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για δεύτερη σερί σεζόν.

Μετά την ήττα του στην πρεμιέρα από τον Τιμ, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε το εμπόδιο του Αντρέι Ρούμπλεφ και σήμερα το βράδυ θα παίξει... τα ρέστα του απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών. Ο Ναδάλ, που νίκησε την 1η αγωνιστική τον Ρούμπλεφ, ηττήθηκε σε ένα αξέχαστο ματς από τον Τιμ κι αν θέλει να συνεχίσει θα πρέπει να επικρατήσει του Τσιτσιπά.

Στις έξι προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο αθλητών ο Ναδάλ έχει νικήσει στις 5. Η μοναδική φορά που πανηγύρισε ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Ισπανό ήταν το 2019 στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ