Australian Open: Στον τελικό του διπλού Κύργιος και Κοκκινάκης!

Australian Open: Στον τελικό του διπλού Κύργιος και Κοκκινάκης!

To… τρελό δίδυμο του Νικ Κύργιου και του Θανάση Κοκκινάκη πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του διπλο στο Australian Open.

Ο Νικ Κύργιος πριν δύο εβδομάδες δήλωνε… ερωτευμένος με τον συμπαίκτη του. Τώρα τον έχει… ερωτευτεί ακόμη περισσότερο.

Οι δύο τενίστες από την Αυστραλία με ελληνική καταγωγή, έκαναν την μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού, έχοντας αποκλείσει αρχικά στον πρώτο γύρο το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου και σήμερα το Νο3!

Κύργιος και Κοκκινάκης, που σε κάθε ματς δίνουν σόου καθώς θέλουν περισσότερο να διασκεδάσουν οι ίδιοι και το κοινό, κατάφεραν να κερδίσουν και τους Γκρανολέρ και Ζεμπάλος με 2-0 σετ (7-6, 6-4 σε 1 ώρα και 47 λεπτά) και το Σάββατο θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα σε ένα άλλο ζευγάρι από την Αυστραλία, τους Εμπντεν και Πουρσέλ, οι οποίοι απέκλεισαν το Νο2 του ταμπλό, τους Ραμ και Σάλισμπερι (6-3, 7-6).

Οι Αυστραλοί θα στήσουν πάρτι το Σάββατο ειδικά αν είναι και η Μπάρτι στον τελικό των γυναικών.

Μέσα σε αποθέωση οι Κύργιος και Κοκκινάκης πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την πρόκρισή τους καθώς θα πάνε να κατακτήσουν το πρώτο grand slam της καριέρας τους. από τα juniors έπαιζαν μαζί, με την πορεία του Κοκκινάκη λόγω τραυματισμών, να μην είναι αυτή που περίμεναν όλοι καθώς θεωρούνταν μεγαλύτερο ταλέντο από τον Κύργιο. Οι δυο τους είναι σαν αδέρφια και το δείχνουν στην Μελβούρνη όπου παίζουν εκπληκτικό τένις.

Είχαν βέβαια και τις... στιγμές τους, με τον Κύργιο να σπάει ρακέτες και να διαμαρτύρεται κάποια στιγμή προς τον διαιτητή, αλλά στο τέλος έστησαν πάρτι με την κερκίδα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS