Μπένετ: Καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των playoffs, μετά το μπάχαλο που προκλήθηκε

Μπένετ: Καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των playoffs, μετά το μπάχαλο που προκλήθηκε

Μετά το χάος που δημιουργήθηκε σε «Opap Arena» και «Κλ. Βικελίδης», ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής κάλεσε τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League σε σύσκεψη, η οποία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (27/3, 12:00).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα τραγελαφικά που συνέβησαν στην πρώτη αγωνιστική των playoff αποτελούν μια δικαίωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μιας και ο πρόεδρος της Superleague είχε εκφράσει από την αρχή τις αμφιβολίες του για τους ορισμούς του Μπένετ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά

«Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs της Super League1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ