Μπόρις Κλέιμαν: Επέστρεψε στον Βόλο μαζί με την οικογένειά του - Ετοιμάζει νομικές κινήσεις εναντίον της πρώην ομάδας του

Μπόρις Κλέιμαν: Επέστρεψε στον Βόλο μαζί με την οικογένειά του - Ετοιμάζει νομικές κινήσεις εναντίον της πρώην ομάδας του

Στον Βόλο έχει επιστρέψει και ζει ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν, παρά τη διακοπή του συμβολαίου του από την ομάδα της Μαγνησίας μετά το περιστατικό για το οποίο συνελήφθη.

Ο 33χρονος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού κατέβαλε μια εγγύηση 20.000 ευρώ. Έτσι, επέστρεψε και ζει στον Βόλο, παρότι αποτελεί παρελθόν από τους «κυανέρυθρους». Βέβαια, τον βαρύνουν οι κατηγορίες για τον βιασμό της 17χρονης σε μπαρ στο Κολωνάκι, ωστόσο ο Κλέιμαν παραμένει στον Βόλο μέχρι τη δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής ζει με την οικογένειά του στον Βόλο και πηγαίνει στις ακαδημίες της ΠΑΕ συνοδεύοντας τα παιδιά του, που αθλούνται εκεί. Εξάλλου, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη, αφού έχει αγοράσει δύο σπίτια και τα μισθώνει μέσω πλατφόρμας airbnb σε επισκέπτες.

Ο 33χρονος γκολκίπερ έχει αποφάσισει, όπως αποκάλυψαν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, να κινηθεί νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου και της βολιώτικης ΠΑΕ για την άμεση διακοπή του συμβολαίου του, πριν υπάρξει απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα, θα κινηθεί και εναντίον όσων έκαναν δηλώσεις, παρουσιάζοντας ως δεδομένες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS