Champions League: Για την ανατροπή η Γιουβέντους με Πόρτο, φαβορί η Ντόρτμουντ με Σεβίλλη

Champions League: Για την ανατροπή η Γιουβέντους με Πόρτο, φαβορί η Ντόρτμουντ με Σεβίλλη

Με αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» συνεχίζεται σήμερα το Champions League.

Στο Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχεται την Πόρτο (22:00, Cosmote Sport 1HD) με στόχο να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στην Πορτογαλία και να προκριθεί εκείνη στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τιμωρημένος είναι ο Ντανίλο, τραυματίας ο Ντιμπάλα, με κορωνοϊό ο Μπεντανκούρ. Επιστρέφουν οι Φραμπότα, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, με τον Ολλανδό, αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, να χρησιμοποιείται βασικός λόγω της απουσία του Ντανίλο.

«Έχουμε προετοιμαστεί για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι. Και για έναν σύλλογο όπως η Πόρτο το θετικό αποτέλεσμα είναι μόνο η νίκη. Παίζουμε 11 εναντίον 11. Παρ' όλα αυτά, διαθέτουν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου ή ένας παίκτης τους κοστίζει όσο 3-4 δικοί μας» τόνισε, από την πλευρά του, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος θα δει την τελευταία στιγμή την κατάσταση των Πέπε και Κορόνα για να αποφασίσει αν θα τους έχει βασικούς.

Φαβορί η Ντόρτμουντ
Στη Βεστφαλία, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Σεβίλλη (22:00, Cosmote Sport 2HD) και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί μετά τη νίκη της με 3-2 στην Ισπανία. Ο Εντίν Τέρζιτς δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Τζέιντον Σάντσο, αλλά υπολογίζει κανονικά τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Μπάγερν.

Από την άλλη, η ομάδα της Ανδαλουσίας διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης με τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο Αλέις Βιδάλ έμεινε στη Σεβίλλη, αλλά υπολογίζεται ο Ζιλ Κουντέ, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. 

Champions League: Το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των «16» (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα)

Τρίτη 9 Μαρτίου

Γιουβέντους - Πόρτο (1-2)
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη (3-2)

Τετάρτη 10 Μαρτίου

Λίβερπουλ - Λειψία (2-0)
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα (4-1)

Τρίτη 16 Μαρτίου

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ (2-0)
Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα (1-0)

Τετάρτη 17

ΜαρτίουΤσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0)

Μπάγερν -Λάτσιο (4-1)

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ