Ντάνι Άλβες: Από 4 έως 12 χρόνια φυλακή αν κριθεί ένοχος για βιασμό

Ντάνι Άλβες: Από 4 έως 12 χρόνια φυλακή αν κριθεί ένοχος για βιασμό

Ο Ντάνι Άλβες πέρασε το Σαββατοκύριακο στις φυλακές «Brians 1» της Καταλονίας, όπου και θα παραμείνει μέχρι την έναρξη της δίκης για την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης με φερόμενο θύμα μια 23χρονη γυναίκα σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης.

Η υπόθεση του 39χρονου βετεράνου μονοπωλεί τα ισπανικά και βραζιλιανικά ΜΜΕ και ήδη έχουν βγει στο φως σοκαριστικές λεπτομέρειες από την πλευρά της καταγγέλλουσας, αλλά και αρκετές πληροφορίες για την κατάσταση του Άλβες στη φυλακή και την απολογία του στις Αρχές.

Πλέον, με βάση το πώς διαμορφώνεται η δικογραφία και τα στοιχεία που φέρεται να έχει στη διάθεσή της η αστυνομία (μαρτυρίες, γενετικό υλικό), η προσοχή στρέφεται στο μέγεθος που μπορεί να φτάσει ενδεχόμενη ποινή προς τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ.

Όπως αναφέρει η «Marca», μετά τη νέα προσαρμογή του νόμου για σεξουαλικά εγκλήματα, η ποινή αφορά φυλάκιση που εκτείνεται από τέσσερα, ως δώδεκα χρόνια, για «επίθεση που συνίσταται από κολπική, πρωκτική ή στοματική σαρκική πρόσβαση».

Το διάστημα ξεπερνά, λοιπόν, τη διετία, διάστημα μέχρι το οποίο κατά το ισπανικό δίκαιο η φυλάκιση δεν εκτελείται, όπως έχει συμβεί σε ουκ ολίγες περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές που καταδικάστηκαν για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πάντως, ο Ντάνι Άλβες παρουσίασε νέα εκδοχή του συμβάντος στις Αρχές σε σχέση με την αρχική του κατάθεση. Συγκεκριμένα, ενώ την πρώτη φορά δήλωσε πως δεν είχε δει ποτέ του την 23χρονη, παραδέχθηκε πως συνευρέθηκε μαζί της σεξουαλικά στις τουαλέτες του κλαμπ «Shutton» στις 30 Δεκεμβρίου, αλλά πως υπήρξε συναίνεση από τη μεριά της. Ο λόγος που το αρνήθηκε σε πρώτο χρόνο φέρεται να είναι η προσπάθειά του να μην μαθευτεί πως απάτησε τη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ, η οποία και εμφανίστηκε συντετριμμένη μέσω ανάρτησης στο Instagram.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ