Δανία-Βέλγιο 1-2:Πρόκριση στους «16» με Ντε Μπρόινε

Δανία-Βέλγιο 1-2:Πρόκριση στους «16» με Ντε Μπρόινε

Ο Ντε Μπρόινε άλλαξε τη μοίρα του ματς κι έστειλε το Βέλγιο στους «16» του Euro 2020 - Ασίστ, γκολ και οι «Κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της παθιασμένης Δανίας


Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο παίκτης που έφερε τα πάνω – κάτω, που άλλαξε τη μοίρα του ματς! Η ψυχωμένη Δανία λύγισε μπροστά στη λάμψη του και ο ηγέτης της Σίτι (μπήκε στο 46’) με γκολ και ασίστ έδωσε τη νίκη 2-1 στο Βέλγιο και το έστειλε στους «16» της διοργάνωσης, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η Ιταλία. Όλα για όλα με τη Ρωσία η Δανία.

Οι Δανοί «χόρεψαν» στα τρελά ντεσιμπέλ του Πάρκεν!

Το κλίμα ήταν φορτισμένο, οι Δανοί αποθέωσαν τον Κρίστιαν Ερικσεν, τα ντεσιμπέλ τρελά και το ξεκίνημα των Δανών μαγικό! Χρειάστηκαν μόλις 99 δευτερόλεπτα για να βρει δίχτυα η ομάδα του Γιούλμαντ, με τον Γιουσούφ Πόουλσεν να πετυχαίνει το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του ΕURO. To Bέλγιο δεν περίμενε το τρομακτικό ξεκίνημα των Δανών, αδυνατούσε να πιέσει και να διασπάσει το 5-2-3 των αντιπάλων. Ο Λουκάκου έμοιαζε μόνος χωρίς βοήθειες, μιας και είχε φροντίσει ο Κάσπερ Γιούλμαντ να ρίξει και δεύτερο αμυντικό. Ο Κιάερ ήταν συγκλονιστικός κέρδίζοντας όλες τις μονομαχίες κόντρα στον Βέλγο, με τον Γιούλμαντ να έχει περάσει και δεύτερο αμυντικό πάνω στον φορ της Ιντερ. Ετσι, Κρίστενσεν και Βέστεργκααρντ δεν άφησαν τον Λουκάκου να πάρει ανάσα. Oι Δανοί είχαν το πάθος, τη φρεσκάδα, χωρίς ωστόσο να βρουν το πολυπόθητο γκολ που έψαχναν με Χόιμπιεργκ, Βας και Μπρέθγουαϊτ. Το Βέλγιο προσπάθησε να ισορροπήσει, βρήκε χώρους μετά το 30’, αλλά ο Σμάιχελ στο 34’ είχε σωστή αντίδραση στην προσπάθεια του Καράσκο.

Ο Ντε Μπρόινε μπήκε κι έστειλε το Βέλγιο στους «16»

Το σκηνικό στην επανάληψη εντελώς διαφορετικό και η αιτία ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε! Ο Βέλγος πέρασε στο ματς και άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας. Ο ηγέτης της Σίτι μπλόκαρε κάθε αμυντικό πλάνο των Δανών, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του και στο 55’ ήρθε η ισοφάριση. Ο Λουκάκου για πρώτη φορά στο ματς πέρασε τους αντιπάλους του, μοίρασε στον Ντε Μπρόινε και ο τελευταίος με μια αναπενάληπτη ασίστ έδωσε έτοιμο γκολ στον Αζάρ για το 1-1. Οι Βέλγοι κυκλοφορούσαν καλύτερα, η Δανία δεν είχε τη φρεσκάδα του α’ μέρους και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έφεραν τα πάνω – κάτω στο 71’. Ο Ντε Μπρόινε βρέθηκε σε θέση βολής και με ένα απίθανο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-1.

Ο Γιούλμαντ πέρασε στο ματς τον Κορνέλιους, η Δανία έγινε πιο επιθετική, ο Μπρεθγουεϊτ το πάλεψε, έδωσε μάχες, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη. Στο 87’ ο Ολσεν έκανε τη σέντρα, αλλά ο Δανός φορ είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι και μαζί με τη χαμένη ευκαιρία να ξεθωριάζουν τα όνειρα πρόκρισης.

2oς ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Δανία - Βέλγιο 1-2
Φινλανδία - Ρωσία 0-1

Βαθμολογία

  1. Βέλγιο 6 (5-1)
  2. Ρωσία 3 (1-3)
  3. Φινλανδία 3 (1-1)
  4. Δανία 0 (1-3)

Επόμενη αγωνιστική 21/6
Φινλανδία - Βέλγιο
Ρωσία - Δανία

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ