Ντάνις Άλβες: Η Πούμας ζητά αποζημίωση 4,5 εκατ. ευρώ - Τον εγκαταλείπουν οι χορηγοί

Ντάνις Άλβες: Η Πούμας ζητά αποζημίωση 4,5 εκατ. ευρώ - Τον εγκαταλείπουν οι χορηγοί

Δεν φτάνει που από τις 20/1 ο Ντάνι Άλβες είναι σε φυλακή της Βαρκελώνης με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε 23χρονη σε μπαρ της πόλης έχει πλέον να αντιμετωπίσει και τις οικονομικές συνέπειες της πράξης του.

Η τελευταία του ομάδα, η Πούμας διέκοψε τη συνεργασία μαζί του την ημέρα που φυλακίστηκε, αλλά δεν σταματά εκεί. Οι διοικούντες την Πούμας, πιστεύουν ότι ο έμπειρος άσος, παραβίασε τους κανόνες του συμβολαίου του, στους οποίους υπήρχε ρήτρα που τον τιμωρούσε σε περίπτωση προβλημάτων με το νόμο και άλλους παράγοντες που σχετίζονται με σκάνδαλα ή με ντόπινγκ.

Έτσι του ζητούν το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση! Από την άλλη ο 39χρονος που είναι ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του ποδοσφαίρου χάνει τον έναν μετά από τον άλλο τους χορηγούς.

Η adidas που είχε συμβόλαιο μαζί του έως το Μουντιάλ του 2022 δεν το ανανέωσε. Μετά από την φυλακισή του διέκοψαν επίσης την συνεργασία μαζί του η στοιχηματική εταιρία 1XBet, η εταιρία ευεξίας Hygia Saúde, και η Ethika είναι φίρμα με εσώρουχα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS