Διάψευση Ίντερ για Ερικσεν: Δεν πέρασε κοροναϊό και δεν είχε εμβολιαστεί

Διάψευση Ίντερ για Ερικσεν: Δεν πέρασε κοροναϊό και δεν είχε εμβολιαστεί

«Πέθανε και επανήλθε» ο ποδοσφαιριστής


Επίσημα και με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Ίντερ τις θεωρίες συνωμοσίας που απέδιδαν το καρδιακό επεισόδιο του Κρίστιαν Ερικσεν στο εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Με δηλώσεις του στο ιταλικό Rai Sport, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ διέψευσε κατηγορηματικά τις... κακές γλώσσες που απέδιδαν το καρδιακό επεισόδιο του Έρικσεν στο εμβόλιο, ξεκαθαρίζοντας πως ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός ουδέποτε βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και ουδέποτε εμβολιάστηκε.

«Δεν θέλαμε να τον ενοχλήσουμε και προσπαθήσαμε να σεβαστούμε τη φάση ανάρρωσης στην οποία βρίσκεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως πριν δέκα λεπτά έστειλε μήνυμα στην ομαδική στο WhatsApp. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές μας.

Ο Κρίστιαν δεν είχε περάσει ποτέ κοροναϊό και δεν έχει εμβολιαστεί. Τον έχει αναλάβει το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, αλλά οι δικοί μας είναι σε στενή επαφή με αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο Μπέπε Μαρότα.

«Πέθανε και επανήλθε»

Σοκάρει καθηγητής καρδιολογίας που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς, όπως είπε, ο ποδοσφαιριστής «πέθανε για λίγα λεπτά και επανήλθε».

«Χωρίς να θέλω να γίνω ωμός, ο Κρίστιαν πέθανε για λίγα λεπτά και επανήλθε», είπε ο καθηγητής καρδιολογίας στο πανεπιστήμιο St Georges’ του Λονδίνου και πρόεδρος της Επιτροπής Καρδιολόγων της Αγγλικής Ομοσπονδίας, Σαντζέι Σάρμα, περιγράφοντας τη συγκλονιστική στιγμή που ο Έρικσεν κατέρρευσε στο γήπεδο στη διάρκεια του αγώνα Δανία - Φινλανδία, «παγώνοντας» τον πλανήτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS