Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή υποδέχτηκε τους νικητές με το κύπελλο - «Χαμός» στο Μπουένος Άιρες

Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή υποδέχτηκε τους νικητές με το κύπελλο - «Χαμός» στο Μπουένος Άιρες

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θα προετοιμαστούν για μια περιοδεία που θα κορυφωθεί στον Οβελίσκο, περικυκλωμένοι από εκατομμύρια ανθρώπους.


Τους θριαμβευτές του Μουντιάλ του Κατάρ με την κυβέρνηση της χώρας να κηρύσσει αργία τη σημερινή ημέρα υποδέχτηκαν στο Μπουένος Άιρες πλήθος Αργεντινών πολιτών.

Στο αεροδρόμιο Ezeiza συγκεντρώθηκαν χιλιάδες οπαδοί της «αλμπισελέστε», παρά το γεγονός ότι στην Αργεντινή είναι ξημερώματα για να παρακολουθήσουν την άφιξη του αεροπλάνου που μετάφερει τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίχτες του.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε λίγο πριν τις 07:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος (02:30 τα ξημερώματα ώρα Αργεντινής) με πυροσβεστικά οχήματα να σχηματίζουν μια αψίδα θριάμβου με νερό ενώ η πόρτα του άνοιξε λίγο πριν τις 8 το πρωί (3 τα ξημερώματα Αργεντινής) με πρώτους να εμφανίζονται τον Λιονέλ Μέσι με το κύπελλο στα χέρια και τον προπονητή της ομάδας, Σκαλόνι..


Με λίγο χρόνο για ξεκούραση μετά το παιχνίδι του τελικού και μια πτήση άνω των 20 ωρών, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θα προετοιμαστούν για μια περιοδεία που θα κορυφωθεί στον Οβελίσκο, περικυκλωμένοι από εκατομμύρια ανθρώπους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS